Open dag A Gene Bek 1 juli 2017

Adres: Tacitusstraat 130 Heerlen Hield zaterdag 1 juli een open dag.
Meer als 10 verenigingen waren bij dit evenement betrokken.

Met namen genoemd:
• VCH• Bootcamp
• GV Coriovallum
• Vrouwen Gilde
• RKSV Bekkerveld
• Handbal vereniging Heerlen
• Heerlensche Schaakvereeniging
• De bridge club.

Speciaal voor the Kinderen.:
Theater Sapperdeflap met schminken en glittertattoosOok was er voor elke lolbroek een springkussen aanwezig.Het regenachtige weerhield ons er niet van om het evenement af te lassen.We hadden toch immers een hele grote zaal, prettig personeel een keuken en een bar tot onze
beschikking wat wilde we nog meer.
De opkomst met dit vochtige weer was redelijk tot goed te noemen en daar waren wij en de organisatie heel erg blij mee.
De Heerlensche Schaakvereeniging had flyers en als publiekstrekker een heel groot chaakspel meegenomen. ( Zie de foto’s op onze website )
Ook hadden we 6 schaakborden voor de geïnteresseerde bezoekers of schakers klaar gezet.Die inzet werd dan ook beloond met 3 nieuwe jeugdige inschrijvingen.

Aansluitend was er in de avonduren een gezellige feestavond.Secretaris Heerlensche Schaakvereeniging.

Klik hier voor het verslag van Arjan Smit

Comments are closed.